Til forsiden

Film:

Himlen falder.
Original titel: Ghosts of Girlfriends Past (2009). Spilletid: 100 min. Censur: over 15 år.
Filmen er inspireret af Tønder-sagen, der rystede Danmark, hvor nogle forældre udlejede deres egne børn til diverse seksuelle udskejelser. Filmen handler om at gøre op med sin fortid og rejse sig fra støvet.

Kunsten at græde i kor. Dansk film fra 2006 instrueret af Peter Schønau Fog med manuskript af Bo Hr. Hansenefter Erling Jepsens roman "Kunsten at græde i kor" fra 2002. Filmen foregår i Sønderjylland og fortæller gennem den 11-årig Allan den tragiske historie om en dårligt fungerende familie.

I familiens hjerte. Originaltitel The War Zone. Instruktør Tim Roth. 1999. Filmen er baseret på en roman af Alexander Stuart om en tilsyneladende lykkelig familie, hvor faderen misbruger sin teenage-datter.

 "Den Tavse Smerte". Dokumentarfilm
I filmen møder vi fire mennesker, som fortæller om seksuelle overgreb, de blev udsat for som børn. Men filmen dokumenterer også, at det - på trods af ar på krop og sind - er muligt at finde tilbage til hverdagen. Formålet med filmen er at skabe en dialog om incest og seksuelt misbrug, så det bliver muligt at forebygge og gribe ind tidligere. Filmen skal bryde med tabuet og få os til at tale, og den skal give viden om, at der er hjælp at hente.
Materialet er en dobbelt-DVD, som foruden dokumentarfilmen indeholder undervisningsmateriale og vejledning til lærere, der ønsker at bruge filmen i undervisningen. Se klip fra filmen her: http://www.youtube.com/watch?v=MvRQKnSvNPM
Filmen kan bestilles ved at sende en mail til KRIS' sekretariat (kris@kris-dk.dk) eller ringe til kontoret på Telefon: 29 70 23 05.
Prisen for filmen er kr. 250,-. Overskuddet ved salget går til arbejdet i KRIS.