Til forsiden

Ny bog om seksuelle overgreb "Farvel, negative sociale arv"  af Pernille Gyldensøe, 2010.

Bogen "Farvel, negative sociale arv" Den selvbiografiske bog ”Farvel, negative sociale arv” er Pernille Gyldensøes debut som forfatter.

Pernille Gyldensøe kan kontaktes på tlf. 25 77 48 15 for information om bogen. Hun kommer også gerne ud og holder foredrag omkring sin historie.  

Bogen kan købes på www.smukthjem.dk og på www.kahrius.dk og i boghandlen. Pris kr. 128,00 excl. porto
kr. 166,00 incl. porto.

Siden sidst har jeg interviewet flere politikere vedr. seksuelle overgreb mod børn. Tv-klippene ligger på min hjemmeside www.smuktliv.dk

" - Jeg er et levende bevis på, at drømme og mål kan realiseres på trods af en tung negativ social arv. På 32 år har jeg opnået alle barndommens drømme. Et godt liv med en dejlig lille familie, et blomstrende firma, et skønt hjem og fantastiske venner.

I  april 2010 valgte jeg, at tage afsked med barndommens dæmoner for at beskytte min selvvalgte familie mod min negative sociale arv. Det afstedkom umiddelbart efter en dødstrussel fra et nærtstående familiemedlem. Efter 32 års hemmeligholdelse, bad jeg omsider myndighederne om hjælp. Dødstruslen blev anmeldt, og politiet fik for første gang indblik i en barsk barndom med blandt andet incest og vold. Politiet afviste at hjælpe mig og min familie.

Min historie er trist og barsk, men ikke et hævntogt. Med bogudgivelsen giver jeg slip på min frygt og håber, at kunne inspirere andre til at bryde tavsheden. Jeg håber, at du vil finde mod i beskrivelsen af min kamp for frigørelse."

Senest opdateret: 24-02-2011