Til forsiden

Kriminaliser sexkøb nu
Kilde:
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1280908.ece#ixzz0fp2kZdat  11. jan. 2010 Anne-Grethe Bjarup Riis

HVIS MÆND ikke kan styre deres pik, hvordan skal vi så have tillid til, at de kan styre vores land?
spørger klummeskriver Anne-Grethe Bjarup Riis, skuespiller, tidligere vild med dans-deltager og aktuel med bogen: 'Send mere sex”.

GODT NYTÅR... Nå men jeg kan jo lige så godt få svesken på disken med det samme. Det er pissekoldt i DK og desværre på flere planer. Jeg sidder i min varme stue, kigger ud på den idylliske, hvide sne og sender en tanke, en varm nytårshilsen til alle de blåfrosne prostituerede.

Lige nu står de og fryser og håber på, at en venlig familiefar standser sin Volvo med barnesæder bagi, så de kan blive samlet op til et blowjob. Jeg håber i mit stille sind, at hendes tænder klaprer så meget, at hun ved et uheld kommer til at bide ham i pikken.

Efter at hun har haft lillefars medisterpølle i munden, ryger hun ud i kulden igen og har gode udsigter til at blive taget i røven op ad en skraldespand, for det giver en plovmand. Nu er der råd til det fix, hun ikke kan undvære.

Bagefter kan hun gå ned og få varmen på Reden på Gasværksvej, for der venter Anette Rex med et måltid mad, et varmt bad og en seng.

Inden Anette Rex vinker farvel igen, giver hun den prostituerede sterile kanyler og kondomer, som staten er så rar at donere ˆlillefar skulle jo nødig komme hjem til konen med 'en dårlig'.

Glidecremen, som hun også bliver loadet med, giver staten ikke tilskud til, cremen beskytter jo ikke andre, så det må luderen sgu selv ligge og rode med. Go girl, ud i kulden igen for at holde den onde cirkel i gang: kunde, penge, fix, kunde, penge, fix...

Hallo... kuk-kuk, Christiansborg, vågn op!!!

DET ER rystende, at der ikke er en seriøs og konstruktiv debat, der prompte udløser en lov, der skal kriminalisere mænds køb af sex. Man må tage sig til hovedet over de infantile argumenter, folk slynger ud for at undgå et forbud.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for det er kvindens ældste erhverv!'

Sikke en gang fordummende lort at fyre af. For det første er kvindens ældste erhverv landbrug. For det andet er det godt nok en barnlig logik at mene, at en gruppe kvinder fortsat skal undertrykkes, fordi de er blevet det så længe.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for ellers kan mange handicappede jo ikke blive seksuelt tilfredsstillede!!!'

Ingen arme, ingen kage... Smæk en skede-attrap ned over dilleren, kammerat. De findes i alle udformninger og afskygninger, med ægte pubeshår, klemmefunktion, og jeg skal komme efter dig.

'Det skal være tilladt at købe sex i Danmark, for der er jo et 'tryk' hos mænd, der ligesom skal tages. Ellers vil det jo gå amok med voldtægter på gaderne.'

HVIS MÆND ikke kan styre deres pik, hvordan skal vi så have tillid til, at de kan styre vores land. Det der 'tryk' hos mænd, den ukontrollable trang til sex hos mænd, er en myte. Mænd kan sagtens kontrollere deres drifter.

Mænd med en normal seksualitet bliver ikke pludselig voldtægtsmænd, hvis købesex bliver kriminaliseret. Voldtægter bliver udøvet af mænd, der tænder på vold. Og voldtægter udsættes de prostituerede desværre også for.

Vi skriver 2010!!! Men DK er kold i røven. Vi er et af de rigeste lande i verden, vi har kraft-peter-vælte-mig en etisk pligt til at få en lovgivning nu. Det skal være forbudt for mænd at købe seksuel tilfredsstillelse hos prostituerede og derved overskride disse kvinders intimgrænse og give dem varige men på sjælen.

Godt nytår... også til alle pigerne bag annoncerne bagest i Ekstra Bladet.